В истински футболен празник се превърнаха 26 и 27 август. В първото издание на  „Общински футболен турнир на малки вратички“ се включиха общо 9 отбора, които дадоха всичко от себе си, за да се преборят за общия награден фонд от 2000 лева.

В изключително оспорваната финална среща отборът на Генерал Киселово надигра отбора на Вълчи дол с 1:0, и заслужено завоюва купата на турнира. Победното попадение отбеляза Фазлъ Гинчаров.

Специален гост на турнира бе Станислав Стоянов, който сподели, че с радост стъпва пак на терена, на който е направил първите си стъпки във футбола. Понастоящем той е Директор на ДЮШ (Детско-юношеска школа) на ПФК „Черно море“.

Горещото време не попречи на отборите да оставят сърцата си на терена и да покажат добра игра и завидни технически умения за радост на събралите се фенове, които подкрепяха любимите си местни отбори.

Крайното класиране изглежда по следния начин:
1-во място: Генерал Киселово
2-ро място: Вълчи дол
3-то място: Суворово
4-то място: Михалич
5-то място: Вълчи дол (юноши)
6-то място: Есеница
7-мо място: Калоян
8-мо място: Караманите
9-то място: Генерал Колево


Индивидуалните отличия отидоха при: Християн Радев – вратар на турнира; Радослав Янков – най-обещаващ млад играч и Ферай Кадир – голмайстор на турнира.

Община Вълчи дол изказва своята признателност към всички, благодарение на които спортният празник стана реалност: към играчите, феновете, към съдийската бригада и спонсорите на събитието – „Добротич Уинд” и „БГ АГРО”!

Виж снимки...

Additional information